19 Kasım 2012 Pazartesi

Kasım - Aralık (2012)


Son sayının şairleri: Mehmet Can Akdağ, Emre Gürkan Kanmaz, Ruhi Semiz, Berkay Öztürk, Salim Nacar, Muhammet Özmen, Umur Çepni, Ferhat Dönmez, Ümit Erdem ve Murat Çelik. Ertuğrul Rast, William Butler Yeats’den bir şiir çevirdi. Neşe Güçlü son sayıya öyküsüyle katkıda bulundu. Murat Üstübal, Cihat Duman’ın Kızkardeşleşmek adlı kitabından hareketle, Cihat Duman şiiri üzerine eğildi. Fecri Sadık “Okurkene...” köşesinden seslendi sizlere; bol soru işaretli okumalar diledi.

Bitirirken bazı isimleri anmadan ve onlara teşekkür etmeden olmaz diye düşündüm. M. Ali Çelik’e (Palet Yayınlarına), K. Özkan Dağ’a, Nihan Işıker’e, Ümit Erdem’e, Eyüp Tosun’a, Salim Nacar’a, Oğuz Demirel’e, Ergun Tavlan’a, Murat Üstübal’a, Murat Küçük’e, Deniz D. Şimşek’e, Alptuğ Topaktaş’a, Abdullah Harmancı’ya, Ertuğrul Rast’a, Ferhat Dönmez’e, Muhammet Özmen’e ve Melike Sonnur Mısır’a maddi-manevi destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca abone olan arkadaşlarımı kutluyorum, büyük bir riskle yaşadılar.

Dün dergi-ciktik bugün dergi olduk hatta bugün batıyoruz. Devletin yönetim biçimi değişecek, biz batmışız çok mu. Yeni bir projede, yeni bir habisiş’te görüşürüz “inşallah”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder